Fr. vänster: Mona Forsberg, Samrina Gazdo, Adrian Ericson, Ilan De Basso och Peter Persson Foto: pressbild/Anna Hållams

Här är sossarnas nya mötesplats

Debatt, information och aktuella frågor. Socialdemokraterna i Jönköping vänder sig nu till allmänheten genom att blogga på Jkpg Blogg. 
– Det blir som en ledarsida, men där läsarna kan kommentera och diskutera, säger Gabriella Sjöberg, ombudsman på Jönköpings arbetarekommun.

Socialdemokraterna i Jönköping kommer nu att börja blogga politik.

Man kommer att belysa och diskutera både lokala och nationella frågor. Detta genom att låta flera politiker, på olika poster, få ordet.

– Det är personer som är engagerade på olika nivåer.

Namnen som hittills är klara är riksdagsledamoten Peter Persson, kommunalråden Mona Forsberg och Ilan De Basso, kommunfullmäktige Adrian Ericson och SSU:s internationella ledare Samrina Gazdo.

– De kommer att posta löpande inlägg. Genom dem kommer vi att kunna spegla vår politik hela vägen. Från lokal till internationell nivå.

Jönköpings arbetarekommun öppnar även upp för fler namn längre fram. Bland annat sina viceordföranden i de olika kommunala nämnderna och fackliga företrädare.

– Tanken är att vi kommer att skriva om socialdemokratisk politik och våra hjärtefrågor som skola, vård, omsorg och ett jämlikt samhälle.

Att dessutom samtidigt kunna få direktrespons och kunna diskutera med läsarna är något man ser fram emot.

– Vi tycker det är kul att denna möjlighet ges.

fakta

Namn: Socialdemokraterna i Jönköping
Ålder: 115 år
Bor: Residensgatan i Jönköping
Familj: Arbetarrörelsen
Intressen: Politik, jämlikt samhälle
Aktuell: Bloggar på Jkpg Blogg om politik

-----

No more pages to load