Rebecka Högstedt börjar blogga på JkpgBlogg.se. Foto: privat

Dokusåpadrottning börjar blogga på Jmini: ”Alla ska få läsa om kungen”

Rebecka Högstedt, 20, blir ny bloggare på Jminis bloggportal JkpgBlogg.se. Hon är just nu högaktuell som en av deltagarna i TV3:s dokusåpa Ung och Bortskämd.

– Alla ska få läsa om småstadsdrottningen, eller rättare sagt om kungen Rebecka Högstedt – om mitt fabulösa och intressanta liv, säger Rebecka Högsedt.

För några veckor sedan gjorde Jönköpingstjejen Rebecka Högstedt tv-debut som en av deltagarna i TV3:s dokusåpa Ung och bortskämd. Sedan dess har tittarnas reaktioner inte låtit vänta på sig, något som Högstedt själv beskriver som väntat.

– Det kom inte som en chock för mig. Jag visste ju att allt spelades in. Jag är inte dum i huvudet. Man är väl med i ett tv-program för att få reaktioner, sa hon till Jmini när vi träffades henne för några veckor sedan.

Nu ska Rebecka Högstedt börja blogga om sitt liv på JkpgBlogg.se. Hennes ambition är att det ska bli några inlägg i veckan, beroende på hur det tas emot av läsarna.

– Det kommer att bli en blandning av feminism, åsikter, vardag och detaljer om hur det är att vara med i en tv-produktion.

– Det ska bli jättekul, jag älskar att skriva. Sist jag bloggade var jag typ 14 år och skrev om att jag köpt billiga jeans på Gina Tricot, tillägger hon.

Pappa, fest och kronisk sjukdom

Just nu arbetar Rebecka Högstedt som säljare på ett telekommunikationsföretag i Jönköping. På fritiden är det framför allt fest och vänner som gäller.

– Jag umgås jättemycket med min pappa. Vi reser en hel del och i helgen var vi bland annat i iväg och träffade några andra deltagare från programmet.

Rebecka Högsted berättar även att hon kämpar med en kronisk muskel- och ledsjukdom som tar upp en stor del av hennes vardag. Sjukdomen ger henne flera bieffekter så som trötthet och nedsatt immunförsvar.

– Jag har inte fått något diagnos än, för läkarna är dumma i huvudet och tycker att jag är för ung för det.

Vad väntar du dig för reaktioner på din blogg?

– Jag väntar mig att folk, kärringar och gamla gubbar, kommer börja gnälla över att ”hur kan Jmini höja en människa som henne”. Men det är kul att jag väcker så starka reaktioner.

Vem ska läsa din blogg?

– De som är intresserade av mitt liv. Både de som tycker om mig och de som inte tycker om mig.

– Alla ska få läsa om småstadsdrottningen, eller rättare sagt om kungen Rebecka Högstedt – om mitt fabulösa och intressanta liv, säger hon avslutningsvis.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load