Foto: Pressbild

Ny form av gruppträning ska förändra livsstilen

Inskickad nyhet. FitChallenge är en träningsform som under åren lockat och inspirerat många till träning. Genom coachning, kostråd och variation i passen ger det snabba resultat samtidigt som det passar alla, tränade som otränade.

Mikael Bülow är initiativtagaren till träningsformen i Jönköping och han menar att en förändring i livsstilen är enklare att genomföra tillsammans med andra. Många som anmäler sig utmanar dessutom en vän och får på så sätt en extra krydda i sin träning.

För snart åtta veckor sedan stod 35 målinriktade deltagare redo för första passet.
– Det var en härlig känsla att se hur laddad gruppen var och det har definitivt inte avtagit under veckorna som gått, säger Mikael.

Gruppen består både av killar och tjejer och åldrarna varierar stort. Två gånger i veckan träffas de i Kålgårdsarenan för en timmes träning och uppslutningen har varit mycket god.

– Det roligaste är den sammanhållning gruppen har fått och hur vi tillsammans stöttar och stärker varandra under passen, säger Malin Bejdén.

Även Li Ek håller med om att det är bra drag under träningspassen och variationen mellan hur passen ser ut passar henne väl, trots en skadad axel.

Anmälan för nästa omgång har öppnat och sträcker sig fram t.o.m. 20 mars.

– De flesta från första omgången fortsätter vilket känns som ett mycket gott betyg, säger Mikael Bülow. 

-----

No more pages to load