Så här blev Jönköpingsborna lurade idag

Carola i unik hårdrockskonsert på Hovrättstorget. Jönköping Airport bakom ny teknik som gör att flyg kan flyga fosilfritt. HV har värvat två norrmän. Ölregn över Jönköping. Det är några av lokala aprilskämt som har landat i digitala flöden hos Jönköpingsborna. Jmini har sammanställt några av de bästa.

HV71 värvar två norrmän

Lokalkändisen Jon Espeset klev under lördagen in som tillfällig sportchef i HV71 när han meddelade att  de norska bröderna Olimb är klara för HV71.

Jönköping Airport gör storsatsning på fossilfritt bränsle
Flygplatsen i Jönköping ligger bakom en helt ny revolutionerande teknik, flatulisering, som innebär att flygplanen nu kan flyga helt fossilfritt.

Carola i oväntat rockuppträdande på Hovrättstorget
Den svenska musikikonen kommer på lördagskvällen att ge en unik konsert tillsammans med Black Ingvars. En av låtarna hon skulle framföra är ”Han har öppnat Juneporten”. Det rapporterar Citykoll.

Ölregn över Jönköping på söndag morgon
Efter att en stor ventil sprungit läck på Carlsbergs bryggeri i Köpenhamn kommer det, för första gången någonsin, att regna öl i Sverige. Ett moln av förångat öl väntas dra in över Jönköping på söndag morgon. Det rapporterar Carlsberg i ett pressmeddelande.

Nu blir det TV-serier på JLT:s stadsbussar.
Nyhetssajten Jnytt rapporterar om att JLT nu gör en storsatsning på att visa Tv-serier på deras stadsbussar. Bland annat skulle serien Vänner visas.

-----

No more pages to load