Hopp för City! Helen Dungert, annonssäljare på Jmini, Helena Malm, marknadskoordinator på Jönköping City, Jesper Lidhjelm Steén, vd på Jönköping City och Mats Ottosson, vd på Jmini, är alla glada för det nya samarbetet. Foto: Mattias Landström

Hurra! Premiär för nya JKPG City

Jönköping har en vacker citykärna mellan två sjöar.

Nu ska pärlan hamna ännu mer i centrum.

Tack vare ett samarbete mellan Jönköping City och Jmini.se skapas webbsidan JKPG City.

– Det är fantastiskt, säger Jesper Lidhjelm Steén, vd på Jönköping City. Det är viktigt att få ut information om allt positivt som händer i city.

JKPG City är en undersida på Jmini, som man hittar i menyn. Förebilden är JKPG Bostad, samarbetet mellan Fastighetsbyrån i Jönköping och Jmini som varit mycket framgångsrikt sedan den lanserades för några månader sedan.

Stärka stadskärnan

Jönköping City är cityutvecklingsbolaget som har uppdraget att stärka stadskärnan. Det sker genom samarbete mellan handel, fastighetsägare, kommunen och övriga näringslivet. Målet är så klart att göra det ännu bättre för besökaren.

– City är en väldigt viktig del av Jönköpings identitet. Kan vi bidra till att stärka stadskärnan vill vi självklart göra det, säger Mats Ottosson, vd på Jmini.

JKPG City innehåller en blandning av redaktionella artiklar, annonser från butiker, restauranger och kaféer, om event – och annat som har med city att göra. Det kommer också att finnas så kallade nativeannonser, alltså informativa artiklar som är skrivna på uppdrag av till exempel företag och som tydligt annonsmärks.

Många nyfikna

– Nyfikenheten är stor på city både hos Jönköpingsborna och besökarna. JKPG City blir riktigt bra kanal att få ut information om allt som händer, säger Jesper Lidhjelm Steén.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load