Kändistätt och tungt prisbord i årets Harrysgolf – så här blir stortävlingen

Det blir en kändistät upplaga när en av Sveriges största amatörtävlingar i golf, Harrysgolfen, spelas den 17 juni på Skinnarebo. Ett prisbord på 400 000 kronor ligger i potten och pengar som samlas in går till Tappra Barn.

Den 17 juni är det dags för årets upplaga av den omtalade Harrysgolfen. I år arrangeras den på Skinnarebo Golf & Country Club på två banor. Till årets tävling har 24 lag och 380 spelare anmält sig. Tävlingsformen är scramble.

Kändistät uppställning
Till årets Harrysgolf har arrangörerna bakom tävlingen, Jon Espeset och Patrik Snygg, värvat in flera tunga namn. Stora delar av HV71:s guldlag, flera kända artister, några europa tour-spelare i golf och flera världsmästare i en rad olika sporter, kommer att stå redo vid utslagshålet.

Tungt prisbord – alla pengarna till Tappra barn
Det sammanlagda prisbordet i årets upplaga ligger på 400 000 kronor. Bland annat ligger två flygbiljetter från Qatar air i prispotten till ett värde av 40 000 kronor. Därutöver finns det även ett hole in one-pris som består av BMW från Holmgrens, till ett värde av en halv miljon kronor.

Pengar till Tappra barn
Jon Espeset berättar att pengar som samlas in under tävlingsdagen går oavkortat till Tappra barn, som gynnar Ryhovs barnavdelning.

– Istället för att ha en tävling på banan så erbjuds alla spelare att köpa max två lotter för 50 kronor per styck, där vinnaren får resan för två personer. Det kan bli några kronor.

Golftävlingen, som är den 23:e i ordningen, avslutas med fest på Harrys.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load