Anton Cajtoft åker på tisdag till EM-uppladdningen i Helsingborg inför det stundande U21-EM i Polen. Foto: Peax Svensson

Skilda världar för J-Södras stjärnor

 Två spelare i J-Södra stack ut i förlustmatchen mot Malmö med 1–2.

Anton Cajtoft, målvakten, svarade för många kvalificerade räddningar och mittbacken André Calisir sprang omkring med en bruten näsa och spelade med en mask på sig.

När J-Södra efter morgondagens samling tar tio dagar semester är det skilda världar för de två. Calisir åker till Alicante på semester med bland annat lagkompisen, Robert Gojani, medan Anton Cajtoft på tisdag beger sig till uppladdningen i Helsingborg inför det stundande EM-kvalet för U21 i Polen, som inleds för Sveriges del med match den 16 juni. J-Södras målvakt kommer dit med en kanonmatch i bagaget.

– Jag tycker jag har gjort en hel del bra prestationer, men i en sådan här match mot ett duktigt Malmö syns man lite mer, säger Anton Cajtoft.

J-Södras målvakt är en av tre uttagna målvakter som ska lira U21-EM i Polen där Sverige inleder spelet mot  England och också har Polen och Slovakien i gruppen.

För André Calisir innebar ett brutet näsben mot Hammarby senast spel med en mask mot MFF.

– Det var bra att det gick så fort att få fram en mask. Visst var det lite ovant och annorlunda i synfältet, men det gick bra, säger André Calisir.

Lite varmt var det också för Calisir som liksom J-Södras övriga försvarare och Anton Cajtoft hade det hett om öronen mot Malmö, främst i den första halvleken.

– Malmö är ett på pappret bra lag. Innan paus underpresterade vi lite, men sedan kom vi tillbaka bra i den andra halvleken, säger Anton Cajtoft.

J-Södra har 14 poäng efter 12 spelade matcher när det nu är ett uppehåll i allsvenskan i en månad.

– Nöjd ska man aldrig vara. Vi vill vinna varje match, men vi tar en match i taget och ska bygga vidare på det som vi har, inte hitta på något nytt, utan utveckla det som vi känner oss trygga i, säger André Calisir.

ALLT OM JÖNKÖPINGS SÖDRA – GÅ TILL VÅR J-SÖDRA-SIDA

LÄS OCKSÅ: STRANDBERG: FARHÅGORNA BESANNADES, J-SÖDRA

LÄS OCKSÅ: Cibicki med från start mot J-Södra

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load