Vill du piffa upp ditt rum med second hand? Nu har du möjligheten. I fjol gjordes ett läsrum  på ett fritidshem i Huskvarna om till ett djungelrum.

Nu kan du få ditt rum uppiffat

Vet du något rum som skulle behöva piffas upp med second hand? Fram till den 31 augusti är det möjligt att ansöka om Erikshjälpen Second Hands remake.

2016 var det delar av ett fritidshem i Huskvarna som gjordes om, från beige till färgglatt. 2017 uppmuntrar Erikshjälpen Second Hand speciellt ansökningar om remake för rum på flyktingboende, språkkafé, ungdomsgård eller något annat offentligt rum för barn och unga, men även andra ansökningar är välkomna.

– Med remaken vill vi inspirera barn och vuxna till återbruk och visa hur roligt och snyggt det är med second hand. Man behöver inte köpa nytt för att göra om, med second hand-prylar och lite kreativitet kan man på ett miljösmart och personligt sätt förändra ett rum i sitt hem eller i en offentlig lokal, säger Karin Staberg, butikskommunikationschef på Erikshjälpen Second Hand.

Sista ansökningsdag för 2017 års remake är torsdagen den 31 augusti och man gör ansökan på Erikshjälpens hemsida. Efter bedömning av ansökningarna väljs ett projekt ut, där ett rum görs om av Erikshjälpen Second Hand och får nya inredningsinslag från någon av second hand-butikerna. Remaken genomförs under hösten.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load