Berg- och dalbana för Dalen

Berg- och dalbana för Dalen

Det har gått upp och ner för Dalen i det senaste matcherna. Idag var det dock ner som gällde. Det blev ytterligare en förlust för laget mot Hanhals. Slutresultatet skrevs till 1-4 (0-2, 1-2, 0-0)

Efter vinst mot Helsingborg senast med resultatet 3-4 gick Dalen in med en bra känsla inför matchen. Det varade dock inte länge då Hanhals satte två mål i den första perioden. Det var spelarna Fredrik Johansson och Pontus Gulldén som stod för målen

-Jag tycker inte vi kommer in riktigt som vi vill. De får för mycket tryck i början. De får 1-0 välförtjänt. Efter det så vaknar vi till lite men når inte riktigt fram ändå, säger Dalens Rasmus Kronstrand.

I andra perioden spelade Dalen till sig ett två-mot-ett-läge där Kronstrand satte pucken i mål. Men efter det var det fortsatt Hanhals som satte puckarna. Resultatet stod därför 1-4 inför tredje.

-Jag tycker att de jobbade hårdare än oss och var mer effektiva, säger Kronstrand.

Resultatet höll i sig matchen igenom och Dalen fick nöja sig med ett mål i protokollet.

-Vi tar en dag i taget, träning för träning. Vi måste ha lite mer skärpa i allting. Det är svårt för mig att se vad vi ska göra just nu. Det är verkligen ingen brist på kunskap hos spelarna i vårt lag utan det har bara inte stämt för oss. Vi måste fortsätta kämpa och till slut lossnar det.

-----

No more pages to load