Göran Unemyr, Berthil Johansson och Cenneth Wedin hjälps åt med upphängningen av almanacksbilderna. Foto: Press Leif Arvidsson och Cenneth Wedin känner sig nöjda med upphängningen av Bankeryds Fotoklubbs utställning i Fjällstugan. Foto: Press

Populär Jönköpingsalmanacka fyller 30 – här kan du se bilderna

Läsarnyhet. Nu är den här: Bankeryds Fotoklubbs 30:e upplaga av almanackan Jönköping Förr och Nu.

Samtliga uppslag kan nu dessutom ses utställda i storformat i Fjällstugan tillsammans med ytterligare 30 foton av engagerade klubbmedlemmar. Bankeryds Fotoklubb ägnar sig inte enbart åt tävlingar. Utställningar i olika former är en annan viktig aktivitet, där klubbmedlemmarna får möjlighet att visa upp sina bilder.

Det var förra året som ordförande Leif Arvidsson, med lyckat resultat, tog initiativet till att dra upp bilderna i almanackan Jönköping Förr och Nu i storformat. I år är det ännu större anledning att fira, då det är 30 år sedan den första almanackan gavs ut.

På fredagen hängdes utställningen upp och den kan avnjutas hela november. Man kan se de 13 uppslagen i almanackan på långväggen på första våningen.

Förutom dessa bilder ställer 13 engagerade klubbmedlemmar ut 30 egna bilder i flera olika format, inramningar, motivval och prisklasser. Dessa foton hittar man huvudsakligen på andra våningen, där den hemlika atmosfären känns som en annorlunda och spännande inramning till medlemmarnas fotokonst.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load