Tungt, tungt, tungt

Tungt, tungt, tungt

Det fortsätter att gå tungt för HC Dalen. Efter vinsterna mot Tyringe och Halmstad kändes det som laget var på väg upp ur svackan. Men i dagens match blev det en snöplig förlust med 6-5 (2-0, 1-4, 3-1) mot Hanhals.

Första perioden började med övertag för Hanhals. De gick upp i en 2-0-ledning inför periodvilan.

– Vi gör en dålig första period men sedan rycker vi upp oss, säger Dalens tränare Pelle Gustafsson.

I andra perioden är det istället Dalen som tar över matchen. De vänder resultatet från underläge till en 4-3-ledning. Målskyttar var Sebastian Bengtsson (2) samt Erik Glimberg och Julius Selle Larsson.

-Vi skapar väldigt mycket chanser och skulle kunnat gjort mer mål till och med. Vi vinner skotten, säger Gustafsson.

I tredje fortsätter Dalen trycka in pucken och tar ledningen med 5-3 genom Robin Byström. Men sedan rasar allt och Hanhals gör tre mål innan slutsignal.

-De fick energi av deras första mål som kom på tekningen. Det är lite typiskt att detta händer med den säsongen vi har. Pucken studsar inte vår väg. Vårt sista mål kommer på en av deras spelare och studsar in i mål, säger Gustafsson och fortsätter:

-Det är vissa detaljer i försvarsspelt som förstör för oss. Samtidigt gör Sebastian Bengtsson två mål och kliver fram. Robin Byström var också väldigt duktig i dag med. Så framåt har vi inga problem med att skapa lägen.

-----

No more pages to load