Pia Kjellerstedt, resebyråchef på Resia i Jönköping Foto: Jmini.se

“Resia får vara en del av detta prestigefyllda event”

Resia är nu officiell bokningspartner för IRONMAN 70.3 Jönköping. I juli nästa år genomförs den fjärde Ironman 70.3 i Skandinavien, denna gång i Jönköping. 2000 personer beräknas delta, och Resia kommer ansvara för hotellbokningsservice till deltagare, medföljande och åskådare.

Ironman 70.3 är en egen VM serie. Alla 70.3 event är kvalifikationstävlingar för Ironman 70.3 World Championship.

– Det är fantastiskt kul att vi på Resia får vara en del av detta prestigefyllda event. Det här är en stor internationellt tävling, så vi känner både stolthet och förtroende över att ha vunnit uppdraget i hård konkurrens med andra kongressbolag. Det känns också bra att få vara med och sätta Jönköping på kartan, säger Pia Kjellerstedt, resebyråchef på Resia i Jönköping.

Ironman 70.3 Jönköping innefattar 1,9 km simning, den sjätte största sjön I Europa. Simningen avgörs i centrala Jönköping med tusentals åskådare. Deltagarna ska sen ge sig ut på en 90,1 km lång rundbana på cykeln genom Smålands böljande landskap innan de avsluta eventet med att spinga 21 km genom centrala Jönköping med mål I Rådhusparken.

Till evenemanget har Resia kontrakterats som officiell bokningspartner för att erbjuda deltagare, medföljare och åskådare en samordnad hotellbokningsservice.

– Att ha med Resia som partner i det här sammanhanget känns väldigt tryggt. Det är mycket som ska koordineras under ett event som detta, och då gäller det att ha rätt partner vid sin sida, säger Christian Kirchberger, Managing Director för IRONMAN Sweden.

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

-----

No more pages to load