Daniel Thörner Foto: Mattias Landström

Jag vill lägga korten på bordet

De senaste dagarna har jag nåtts av mängder av åsikter i J-Södrafrågan. Utifrån detta vill jag klargöra några saker. Jag tycker att det är viktigt att som mediaaktör, inte ta ställning för eller emot, utan ta in alla fakta och vara objektiv. 

Jag vill klargöra att jag inte tar ställning privat i frågan om J-Södra. Däremot vill jag att detta löser sig på bästa sätt för föreningen. Jag vill att alla tittar på detta på ett objektivt sätt och för föreningens bästa. Det handlar inte i första hand om vem som har rätt. Jag tror på föreningsdemokrati men för att göra en korrekt bedömning måste alla få komma till tals. Det är alldeles för enkelt att säga att jag står upp för föreningsdemokrati om inte nätverket, styrelsen och medlemmarna i J-Södra fått komma till tals fullt ut. Det går inte att göra en förenklad analys. J-Södra behöver allt stöd de kan få och det tycker jag de skall få i detta svåra läge.
Under Sune Lantz ledning har J-Södra tagit steget upp i Allsvenskan. Detta är trots allt fakta. Det många vittnar om att det har funnits kritiska röster mot styrelsen och ledningen i J-Södra. Det har kommit från flera av varandra oberoende källor. Nu kommer det bli en maktkamp mellan Sune Lantz och Fredrik Jutnäs. Årsmötet kommer ledas av den rutinerade idrottsprofilen Lars Tegnér.

Jag tycker att det är viktigt att som mediaaktör, inte ta ställning för eller emot, utan ta in alla fakta och vara objektiv. 

Daniel Thörner
Daniel.thorner@jmini.se

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

-----

No more pages to load