Hockey 2015 Riksserien, HV71 vs Djurgården IF Foto: PeaX Svensson

Djurgården IF passar HV71 dam dåligt

HV71– damer har gått riktigt bra den sista tiden, men denna onsdag blev det stopp. Man mötte serieettan Djurgårdens IF, och man lyckades inte rubba dom denna gång heller. HV- tjejerna verkade trötta, okoncentrerade. Man missade många pass och det var lite virrigt i försvaret stundtals. 

Efter den 1:a perioden hade man 1-1, där Sanna Ågestedt gav hemmalaget ledningen i den 4 min. HV- tjejerna spelade OK, men i den 17 min kunde Solveig Neunzert kvittera.

Djurgården hade fart
Den 2:a perioden startade väl så där bra för HV- tjejerna och i den 28 min kunde Hanna Olsson gör 1-2 för gästerna. HV- tjejerna var inte riktigt med idag och Djurgårds- tjejerna som hade farten kunde gång på gång utmana HV- keepern Sabina  Eriksson, som gjorde en riktigt bra match idag och bidrog till att hålla nere siffrorna. 

Djurgården skulle öka på sin ledning genom Andrea Dalen i den 31 min. HV tog där time- out, vilket ledde till att Fanny Rask kunde reducera till 2-3 i den 39 min.

Den 3:e perioden fick Djurgården redan efter 4,30 min sitt 4:e mål och med den matchbild som Djurgården visade kändes matchen ganska avgjord.

HV- tjejerna har ett tufft spelprogram, så det kommer säkert flera matcher som man inte är direkt på tårna. Nu får man en veckas uppehåll och kan få en vila från matchandet. 
Nästa match är borta mot AIK den 11 november.

Resultat: 2-4

PeaX Svensson

-----

No more pages to load