Foto: PeaX Svensson

Så här firar J-Södra allsvenska avancemanget

Fira Jönköpings Södras allsvenska avancemang på söndag! Efter 46 års frånvaro från fotbollens finrum spelas det äntligen allsvenskfotboll i Jönköping igen nästa år. En framgång som såklart ska firas rejält!

Nu på söndag 1 november ställer vi till med en riktig folkfest på Hotellplan för att tillsammans fira avancemanget och hylla spelare och ledare i J-Södra.

Tidigare på söndagseftermiddagen spelar laget säsongens sista match när man tar emot Utsiktens BK hemma på Stadsparksvallen. Direkt efter matchen, kl. 17.00, inleds firandet på Hotellplan framför Stora hotellet i Jönköping. Där utlovas uppträdande av partybandet nolltresex, autografskrivning och mycket mer.

-Vi hoppas att kommuninvånarna går man ur huse och kommer till Hotellplan för att fira det allsvenska avancemanget och tar chansen att ge spelare och ledare i J-Södra en minnesvärd hyllning, säger Karin Semberg, kultur- och fritidsdirektör i Jönköpings kommun.

-J-Södra har gjort en fantastisk säsong och förtjänar att hyllas rejält på söndag. I Jönköpings kommun är vi mycket stolta över att nu ha fått ett allsvenskt fotbollslag.

Det betyder mycket och bidrar till att ytterligare sätta Jönköping på kartan, säger kommunalråden Carin Berggren (M) och Ilan De Basso (S) i ett gemensamt pressuttalande.

-----

No more pages to load