Inför HC Dalen- Halmstad

När HC Dalen på onsdagskvällen tar emot Halmstad är det viktiga poäng som står på spel för bägge lagen. Vi har ett gott driv i gruppen och det känns bra, säger HC Dalens huvudtränare Pelle Gustafsson.

Halmstad inledde vårserien lite trevande med tre raka förluster, nu har hallänningarna dock spottat upp sig och kommer till Skandiamäklarna Center med två raka vinster i ryggen.

­Det blir en tuff uppgift för oss, säger Pelle Gustafsson.

Vid vinst klättrar Halmstad upp några placeringar i den jämna tabellen och lägger sig poängen bakom HC Dalen. Går Dalen segrande ur striden har man möjligheten att göra ett litet ryck i toppen.

­Snart har vi mött alla lag och serien börjar sätta sig. Alla matcher är viktiga när serien är så jämn och det gäller att få med sig poängen i dom här matcherna, säger Gustafsson. Pelle Gustafsson vill att hans lag ska spela på samma sätt som de gjort i de senaste matcherna.

­Vi måste prestera så som vi gjort i de senaste matcherna där arbetsinsatsen varit bra. Vi har ett gott driv i gruppen och revanschläge efter den snörpliga förlusten senast mot Kristianstad.

Dessutom förlorade vi hemma senast mot Halmstad, så det är revanschläge där med.

Hur Dalen formerar sitt lag är i skrivandets stund inte klart. Klart är dock att Joseph Jonsson är tillbaka på lån från HV71 J20.

­Jag hoppas vi bjuder vår hemmapublik på en bra prestation, avslutar Pelle Gustafsson.

Henrik Skoglund

-----

No more pages to load