Habo Wolley gästar Vingåker

Imorgon lördag är det dags för vårens första bortamatch för Habo Wolley när man besöker seriesjuan Vingåker. Vingåker är ett starkt hemmalag stöttade av en entusiastisk hemmapublik så Habo kommer att behöva göra en bra insats för att komma hem med en seger.

Habo Wolleys motståndare imorgon har hittills gjort en bra säsong med flera imponerande segrar. De leds av spelande tränaren Adam Bradbury och det litauiska kraftpaketet Andzej Savostenok, två herrar Habo måste få stopp på.
– Att vi får koll på deras västerkant med Bradbury och Savostenok är en nyckel för att vinna imorgon, de två drar det tunga lasset i anfall för Vingåker. Dessutom leder Savostenok serveligan i Elitserien i överlägsen stil, så där måste vi göra ett bra jobb i vår servemottagning, säger Habos tränare Martin Andersson.

Habo tog senast en efterlängtad seger hemma mot Tierp och vill nu fortsätta på det vinnande spåret. En seger i morgondagens match skulle ta dem ytterligare ett steg närmre slutspelsplatserna.
– Segern senast var viktig och skulle vi slå Vingåker imorgon är vi på riktigt med i racet för en slutspelssplats. Vi är medvetna om att det kommer att bli en svår match då de är riktigt bra på hemmaplan, men om vi lyckas matcha deras energi och försvarsspel tycker jag att vi har en bra chans att plocka hem ännu en seger, avslutar Martin Andersson

-----

No more pages to load