Robin Cronhamn Foto: Privat

Robin Cronhamn blir Hovslätts första nyförvärv

Hovslätt har börjat att rusta för division 1, deras första nyförvärv är klart.

För ett par veckor sedan blev Hovslätts IK klara för division ett när de besegrade Vimmerby i en rafflande och jämn match. Tack vare vinsten vann Hovslätt division två och tog steget upp i division ett.

Nu har Hovslätt börjat att rusta inför kommande säsong och det gör de genom att de har värvat Robin Cronhamn från Barnarp Så här säger Robin om flytten till Hovslätt Varför valde du att skriva på för Hovslätt? Det var ett enkelt val att skriva på för Hovslätt. Det verkar vara en oerhört seriös förening som vill utvecklas.

Dessutom tror jag att laget i sig är stor potential och det känns som att Hovslätt har något riktigt bra på gång som jag verkligen vill vara delaktig i. Beskriv dig själv som person och innebandyspelare? Jag är en glad och utåtriktad person som hatar att förlora oavsett om det handlar om idrott eller monopol. På innebandyplanen är mina styrkor spelförståelsen, styrkan och hjärtat.

Nöjd med det första nyförvärvet 

 

Hovslätts sportchef, Emanuel Ambré, är nöjd med det första nyförvärvet och han säger så här om Robin. Robin är en människa och ledartyp som vi har sneglat på en längre tid. Han är en ledare utanför planen och på planen är han en spelare som går i bräschen med sin spelstil. Robin är en kanonkille med stark vinnarinstinkt och mycket bra fysik som sätter laget före jaget. 

-----

No more pages to load