Chris Campoli. Foto: Mattias Landström

KLART: Storstädning i HV71 – sju spelare lämnar

Sju spelare lämnar HV71, meddelar klubben via sin hemsida. Bland spelarna finns backstjärnan Chris Campoli och talangen Emil Johansson. 

Det blir stora truppförändringar i HV71 till nästa SHL-säsong.

Spelarna Erik Ersberg, Axel Eidstedt, Simon Karlsson, Björn Melin, Jere Karalahti och Chris Campoli lämnar alla HV71, meddelar klubben via sin hemsida på onsdagen.

De sex spelarna får inte förlängt kontrakt med klubben.

– Vi har valt att inte förlänga kontrakten med dessa sex spelare just nu. Vi vill tacka spelarna för tiden i HV71 och önskar dem ett stort lycka till i framtiden, säger sportchefen Johan Hult till HV71.se.

Dessutom lämnar backtalangen Emil Johansson. Men HV hade gärna sett att 19-åringen förlängt sitt kontrakt.

– Vi hade gärna sett att Emil fortsatte i HV71, men han ville gå vidare i karriären och det är bara att önska Emil lycka till framöver, säger Hult. 

Erik Christensen och Erik Andersson förhandlar just nu med HV71 om en kontraktsförläning. De båda spelarnas nuvarande avtal går ut efter säsongen. 

– När det gäller Christensen så kommer han att åka hem till Kanada, rehabilitera sin skada och ta hand om sin familj. Han vill vänta med att ta ett beslut kring sin framtid och vi kommer att hålla en kontinuerlig kontakt med Erik, säger Hult.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load