Kevin Stenlund.  Foto: Mattias Landström

JUST NU: Centern stannar i HV71

Kevin Stenlund blir HV71 trogen. Centern har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig över ett år.

HV71 har lagt ännu en pusselbit på plats inför nästa säsong. Nu står det klart att centern Kevin Stenlund blir kvar i klubben.

Stenlund har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett år.

– Det känns skönt att det är klart och jag ser fram emot att representera HV71 även nästa säsong. På det stora hela har jag gjort en bra säsong och förbättrat min produktion, men jag vill ta ytterligare kliv och bli en ledande spelare, säger Stenlund i ett pressmeddelande.

Den storvuxne centern började säsongen med en utlåning till Västervik. Men när han väl kom tillbaka till Jönköping blev han snabbt en tongivande spelare i det HV71 som till slut hamnade på andra plats i SHL:s grundserie.

Stenlund själv, som tillbringat en stor del av säsongen på en ytterforwardsplats, svarade för 20 (13+7) poäng på 48 grundserie-matcher den här säsongen.

– Kevin har haft en fin utveckling denna säsongen. Han är med sin storlek och sin puckskicklighet en spelare som är svår att möta och jag är övertygad om att han kommer fortsätta sin utveckling även över nästa år, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Sport JKPG/Jmini kunde redan tidigare under säsongen berätta att andra klubbar ryckte i Stenlund men som nu alltså valt att stanna kvar i Jönköping och HV71.

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

LÄS OCKSÅ: HAN BLIR KVAR I HV71 – SÅ LÅNGT ÄR NYA KONTRAKTET

LÄS OCKSÅ: BRÖDERNA BRÄNNSTRÖM SKÖT HV71 TILL SEMIFINAL

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load