Från vänster: Tim Andersson-Carlsson, Oliver Calebsson och William Snäll. Foto: FHIB

Talangtrio kliver in i A-laget

Läsarnyhet. FHIB har nöjet att presentera tre talanger som skrivit på utvecklingskontrakt med herr A. Det är från vänster i bild forwarden Tim Andersson-Carlsson -01, backen Oliver Calebsson och center/forward William Snäll, båda -00. Detta innebär att dom kommer att träna med A-laget och få en försmak på de allsvenska matcherna under säsongen som kommer.

Säsongen som gick så var dom några av de mest tongivande i U-laget som huserade i div 3 och i juniorallsvenskan.

Blott 16 årige Tim bokfördes för 39 seriematcher och knaprade ihop hela 84 poäng fördelat på JAS (12 matcher 13+5), div 3 (20 31+16) och P16 (7 13+6), vilket säger det mesta om vilken målspruta han är.

Oliver var också med i JAS och div 3 och framförallt så var han en av de absolut mest framstående, i mångas ögon den värdefullaste spelaren, i Västergötlands distriktslag. En kille som har rätt inställning både på och utanför planen och som kommer garanterat att gå långt i vår ädla sport.

William gick in i förra säsongen med en knäskada (ej innebandyrelaterad) och kom igång först efter jul. Vi vet dock sen tidigare vilken talang han är och som center har han härlig blick för spelet och kan både slå de där avgörande passningarna men även sätta pricken över i:et genom att själv göra mål.

Att FHIB är en talangfabrik utöver det vanliga är vida känt vid det här laget. Förutom dessa grabbar finns det en hel “drös” med spelare som i framtiden kommer att förse vårt elitlag. Att fylla på med spelare ur de egna leden, till största delen, är föreningens huvudmål.

Vi önskar alla tre lycka till i sin utveckling och framtida karriär!

Det finns en ljus framtid i att vara en del av Fagerhult Habo IB.

-----

No more pages to load