Tränare, Johan Lindbom, HV71 - Örebro HK Foto: Mattias Landström

BESVIKELSEN: ‘‘Vi är det bättre laget’’

BESVIKELSEN: ‘‘Vi är det bättre laget’’

Det såg ut att bli seger. Men HV71 föll till slut borta mot Skellefteå med 3–2. Något som gjorde HV-tränaren Johan Lindbom märkbart besviken.

HV71 såg ut att gå mot segern borta mot Skellefteå. Men hemmalaget lyckades vända på matchen i inledningen av den tredje perioden. Något som frustrerade gästernas tränare Johan Lindbom.

– Vi gör en riktigt bra match. Det är otroligt tungt att förlora. Jag tycker vi är det bättre laget, säger Lindbom till C More efter matchen.

Skellefteå vann lagens tredje möte den här säsongen med 3–2 efter en stark andra hälft. Adam Pettersson skickade in segermålet i powerplay efter drygt fem minuter av slutperioden. Förlusten var HV71:s första efter en fem matcher lång segersvit.

– De tar vara på sina chanser. Vi faller på att vi gör för lite mål, säger Lindbom.

Men trots förlusten, vilken innebär att Skellefteå nu tar steget förbi HV71 i SHL-tabellen, finns det en del positiva saker som Lindbom tar med sig från den jämna drabbningen.

– Jag tycker vi har bra fart över 60 minuter. Vi gör många bra saker. Vi skapar otroligt med chanser men det gäller att sätta dit dem. De var effektivare i de lägena i dag, säger Lindbom till C More.

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

LÄS OCKSÅ: KRÖNIKÖREN – TUNGT, MEN INGEN KATASTROF

LÄS OCKSÅ: HV-SVITEN BRUTEN EFTER TREMÅLSKOLLAPS

-----

No more pages to load