Foto: Hovslätts IK

Cupdagar för Hovslätts IK Innebandy

Cupdagar för Hovslätts IK Innebandy
Torsdag till söndag kommer att bli riktiga cupdagar för Hovslätts Innebandy. Klubben kommer att ha tre olika lag med i Sibben Cup som börjar i Skövde på torsdag.

Det är pojkar födda 2004 och 2005 som ska vara med i cupen men även flickor födda 2004/2005 ska vara med för första gången. Det är första gången Hovslätt har med ett flicklag i en cup förutom ”Hovslätts Cup”.
– Det är roligt att det är nya lag som vi skall möta men det kan bli tuffa matcher då några av lagen verkar bra. Men vi tror och hoppas att det ska gå bra, säger Rebecka Knudsen, tränare för flickorna.

På torsdag börjar även Gothia Cup och även där kommer Hovslätt ha med lag. Till Gothia är de yngsta pojkarna födda 2003 och det är deras första år på Gothia. Även pojkar som är ett år äldre (2002) kommer att vara med första gången. Pojkar födda 2000 och 2001 har varit med förut och årskullen 2001 vann förra året.
Även i Gothia kommer Hovslätt ha med flicklag, det är flickor födda 2002/2003 som ska vara med. Även dom var med förra året och lyckades då vinna turneringen.

-----

No more pages to load