Förlust för Habo mot Örkelljunga

Förlust för Habo mot Örkelljunga

Efter en tuff vecka med flera sjukdomar blev det förlust för Habo Wolley mot Örkelljunga. Förlusten skrevs till 3-1 (25-21, 20-25, 25-19, 25-22) och där med fick Örkelljunga med sig alla tre poängen.

I både första och andra set började Habo med att ta ledningen. Men det var bara i ett av två sett de lyckades få med sig poäng.

 Man behöver verkligen göra en riktigt bra insats för att hålla sig på jämna steg med Örkelljunga. Deras passare ändrar matchbilden helt och hållet. Trots att vi hade bra utdelning i serven så kan han leverera perfekta bollar till sina starka anfallare, säger Habos tränare Alessandro Lodi.

I tredje var det Örkelljunga som tog över spelet helt. Trots att Habo spelade ett bra försvar så lyckades de inte stoppa dem. Hammalaget fortsatte hålla nivån även i fjärde. Där med vann hemmalaget de två resterande setten och tog hem alla tre poäng.

– Det är synd att vi inte kunde prestera lite bättre i första, men vi har vissa svagheter. Jag tycker det är bra av oss att hålla en relativt jämn nivå med ett lag som Örkelljunga. De har ett väldigt djup i sin spelartrupp, säger Lodi.

-----

No more pages to load