Fortsatt tung för Dalen – nollat på hemmaplan

Fortsatt tung för Dalen – nollat på hemmaplan
Dalen ligger sist i hockeyettan södra vår och behöver vinster men i gårdagens match blev det ingen vinst då serieledarna Tranås lyckades ta med sig alla tre poängen hem efter en målsnål match.

Dalen har haft det tungt i hockeyettan under våren. Hittills har det spelats sex matcher och Dalen ligger på jumboplats. Under onsdagskvällen gästade serieledarna Tranås Skandiamäklarna Center och det blev en målsnål match där bortalaget gick segrande efter att ha tagit en 1-0 ledning i boxplay i mitten av den första perioden. Dalen jagade en kvittering men det blev inga fler mål i matchen och Dalen har det fortsatt tungt med målproduktionen.

-Vi måste bli mer desperata när vi får lägena och inte tänka för mycket. Försöka att inte reagera utan agera. Inte fundera så mycket utan det ska gå per automatik. Fortsätter vi bara att jobba på och är heta framför motståndarens kasse så kommer det lossna snart, sa tränaren Pelle Gustafsson inför matchen men det lossnade alltså inte heller denna kväll.

Matcherna kommer tätt inpå varandra denna vecka för Dalen. För att klättra i tabellen gäller det att få igång målproduktionen och dom får chansen till detta när dom möter Halmstad borta på fredag och Tyringe borta på söndag.

-----

No more pages to load