Måns Svärd är klar för Spartans. Foto: Martin Avedal

Spartans nya storvärvning: ”Känns underbart”

Jönköping Spartans har värvat ännu en spelare från Superserien.

Jönköping Spartans fortsätter förstärka laget inför den kommande säsongen i division 1. På måndagen presenterade klubben sin senaste värvning.

Det rör sig om Måns Svärd. Linebackern har erfarenhet från spel med Tyresö Royal Crowns i Superserien. Han har även representerat Skövde Dukes i division 1.

Svärd bor i Jönköping och får nu spela på hemmaplan.

– Det känns underbart att få komma hem och spela i sin hemstad efter att ha pendlat i tre år och få lite revansch på de senaste året som har varit skadedrabbat. Mina förhoppningar är givetvis att ta laget till slutspel. På det personliga planet är mina mål att anses som den bästa och mest explosiva linebackern i division 1, säger Svärd i ett pressmeddelande.

Spartans sportchef Fredrik Bengtsson:

– Att få hem Måns till klubben känns bra och stort. Han är en otroligt målinriktad spelare som alltid vill vara bäst och kräver det av sina medspelare också. På planen är Måns en hänsynslös linebacker som bokstavligen jagar livet ur motståndarna. Han är en spelare man gärna vill ha i sitt lag, så att säga. Det här kommer bli ett rejält energitillskott för oss.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

-----

No more pages to load