Gjikokaj: “De satte oss i lägen som vi inte klarade av”

Gjikokaj: “De satte oss i lägen som vi inte klarade av”

Hallby har spelat riktigt bra mot topplagen i den Allsvenska serien. Men när tabellsjukan Skånela intog Idrottshuset tog det stopp. Det blev istället förlust med slutresultatet 23-27.

Det var ett taggat Skånela som intog idrottshuset i mötet med Hallby. Matchen började jämnt, men i slutet av andra var det bortalaget som hade ledningen. Där med stod halvtidssiffrorna 11-16.

-Vi missar för mycket lägen och chansar mycket i första halvlek. Vi spelar inte som vi gjort i tidigare matcher, säger Hallbys Getoar Gjikokaj.

Andra halvlek fortsatte med fördel till Skånela. Men Hallby började tugga sig allt närmre i slutminuterna. Med fyra minuter kvar stod resultatet 23-25 och Skånela tog det väldigt lugnt när det byggde upp anfallsspelet. Hallby lyckades bryta deras spel, men tappade i spelvändningen och istället var det Skånela satte 23-26. Hallby tog också därför time out med lite mer än tre minuter kvar.

-Skånela gör det ändå bra. De sätter oss i lägen som vi inte klarar av idag. När vi har slått topplagen har vi spelat ett väldigt bra försvarsspel och satt de kombinationerna vi har. Men det funkade inte för oss idag, säger Gjikokaj.

Medan det var ett allt mer stressat Hallby som syntes på planen hittade Skånela ett lugnt i försvarsspelet. Vilket gjorde att bortalaget tog hem segern med slutresultatet 23-27.

-Jag känner inte att det var någon stress men vi har en stor dipp i mitten av första till mitten av andra som förstår för oss.

Skånela ligger fortfarande två placeringar under Hallby, men nu med en tvåpoängsmarginal.

-----

No more pages to load