Simon Nilsson segrade i H15 klassen i tour de Mösseberg.
Foto:Privat

Hallbys skidungdomar imponerade i tuff tävling

Hallbys skidungdomar imponerade i tuff tävling
Hallbys skidungdomar var under helgen med i Tour de Mösseberg där det var fyra etapptävlingar. Den första etappen som inEn tuff helg väntade Hallby-ungdomarna i Tour de Mösseberg där fyra etapptävlingar skulle slutföras på två dagar. Ungdomarna imponerade stort under båda dagarna och när touren var över så blev det totalt fyra pallplatser.

Hallbys skidungdomar var under helgen med i Tour de Mösseberg där det var fyra etapptävlingar. Den första etappen som inleddes med 100 m stakning blev en succé då Anton Grahn och Agnes Hertz segrade i H13 respektive D12. Även i den andra etappen som var ett distanslopp stod Anton Grahn som segrare. Under söndagen fortsatte tävlingarna som avslutades med klättring uppför Mössebergs slalombacke. Anton Grahn tappade sin ledning och slutade på andra plats i helgens tävlingar.

Han var dock inte den enda Hallbyåkaren som tog en plats på prispallen då Simon Nilsson blev totalsegrare i H15, Agnes Hertz slutade på en andraplats i D12, precis som Simon Jonsson i H17-20.

-----

No more pages to load