Fredrik Ståhl. Foto: Roupéz.

Han blir ny klubbchef i J-Södra

Han blir ny klubbchef i J-Södra

Jönköpings Södra har hittat Kjell Lundgrens efterträdare. Fredrik Ståhl blir ny klubbchef, skriver J-Södra i ett pressmeddelande. 

I höstas valde Jönköpings Södras klubbchef Kjell Lundgren att tacka nej till en förlängning i klubben. Därefter påbörjades arbetet med att hitta en efterträdare.

Nu är det klart.

Fredrik Ståhl, försäljningschef på Roupéz, tar över rollen, meddelar J-Södra i ett pressmeddelande.

– Styrelsen tog under hösten beslutet att förändra organisationen inom klubben. Den sportsliga verksamheten samlas nu i en egen del av organisationen under huvudtränarens ansvar. Den administrativa verksamheten läggs i en renodlad del med fullt ansvar på klubbchefen. Syftet med detta är att ge förutsättning för renodlat fokus på respektive del av verksamheten, säger ordförande Mats Tidstrand i en kommentar.

– Med detta som bakgrund så har kriterierna för val av ny klubbchef mycket handlat om sälj- och marknadskompetens vilket vi med stor glädje nu kan presentera i Fredrik Ståhl. Fredrik har en stor erfarenhet och en mycket bra CV med flera kvalificerade uppdrag inom sälj och marknad. Fredriks huvudsakliga uppdrag kommer att tillsammans med personalen utveckla Jönköping Södras administrativa organisation och klubbens marknadsposition med målet att även här nå en allsvensk toppnivå.

Ståhl påbörjar sin nya tjänst 20 februari.

ALLT OM JÖNKÖPINGS SÖDRA – GÅ TILL VÅR J-SÖDRA-SIDA

LÄS OCKSÅ: SPELET BAKOM J-SÖDRAS ISLANDS-KÖP

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load