Jesper Fast. Foto: Wikipedia

Förre HV-stjärnan hyllas – efter stora NHL-äran

Den förre HV-stjärnan Jesper Fast hyllas av sin coach Alan Vigneault efter sitt vikariat som alternerande kapten för New York Rangers.

New York Rangers har åkt på flera skador den senaste tiden. Det har inneburit att den tidigare HV-stjärnan Jesper Fast i de senaste fyra matcherna varit uppsatt som alternerande kapten och burit ett ”A” på bröstet.

Nu hyllas han av sin coach Alan Vigneault.

– Du hör hela tiden spelare på bänken som berömmer hans spel. Han föregår med gott exempel och är väldigt respekterad i vår grupp och han fortsätter spela. Det är vad vi behöver från vårt lag just nu, säger Vigneault till Rangers sajt.

Backen Brady Skeji stämmer in i hyllningskören.

– Han är inte den mest högljudda killen. Men alla i omklädningsrummet respekterar honom. Han blockerar skott, han är en av de tuffaste spelarna att spela mot. Jag tycker att han är en av de mest underskattade spelarna i hela NHL. Han är en nyckelspelare i vårt lag. Han är förtjänt av sitt ”A”, absolut, säger Skeji.

Fast säger till Rangers sajt att det var en stor ära att bära en bokstav på bröstet men att ingenting i hans spel har förändrats.

AVSLÖJAR: HV71:s plan för succémannen

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

-----

No more pages to load