Jesper Fast. Foto: Wikipedia

HV-favoritens sorg – efter storaffären i NHL

New York Rangers gjorde sig av med flera stjärnor under NHL:s trading deadline då klubben vill genomföra en generationsväxling. HV-favoriten Jesper Fast berättar för New York Post om besvikelsen att bland annat se lagkamraten Ryan McDonagh försvinna.

New York Rangers vill göra en generationsväxling. Klubben valde därför att göra sig av med flera stjärnspelare när NHL:s övergångsfönster stängdes.

Rick Nash försvann till Boston. Och i en jättetrejd med Tampa Bay skickades J.T. Miller och lagkaptenen Ryan McDonagh till Stanley Cup-favoriten från Florida.

Att just McDonagh försvann var ett hårt slag för den tidigare HV-stjärnan Jesper Fast som den senaste tiden varit alternerande kapten i det klassiska laget och kommer fortsätta ha rollen när McDonagh och Nash försvunnit.

– Det var sorgligt för mig att se Mac försvinna. Jag såg upp till honom varje dag. Han är en bra kille som sätter ett exempel för hur man ska agera som proffs, säger Fast till New York Post.

Rangers har haft en tung säsong och ser ut att missa Stanley Cup-slutspelet senare i vår, vilket är en av anledningarna till att klubben nu valt att byta bort sina stjärnor.

– De senaste veckorna har varit väldigt tuffa och emotionella. Jag har aldrig upplevt något liknande och det samma gäller för många i laget. Men nu har vi det här laget och vi kan försöka att börja bygga på något, säger Fast.

Kolla menyn: HV-stjärnans sanslösa matfrossa

-----

No more pages to load