Elina Casell Hjalmarsson och Niklas Hjalmarsson går i sär efter 12 år. Bilden på Elina hämtad från TV4 Plays program Playmakers. Foto: TV4 Play/Mattias Landström

HV:s superprofil lämnar kändisfrun

Den förre HV-backen Niklas Hjalmarsson och hustrun Elina Casell Hjalmarsson skiljer sig efter ha varit tillsammans i tolv år. Det rapporterar SportExpressen.

Niklas Hjalmarsson har blivit en av NHL:s mest framstående defensiva backar. Den tidigare HV-stjärnan har bland annat vunnit tre Stanley Cup-titlar med Chicago Blackhawks.

Inför den pågående säsongen trejdades Hjalmarsson till Arizona Coyotes. Med sig till öknen i södra USA tog 30-åringen bland annat hustrun Elina Casell Hjalmarsson, bland annat känd från TV4 Play-serien Playmakers.

Men nu väljer paret att gå skilda vägar efter nära tolv år tillsammans, rapporterar SportExpressen.

– Jag har haft nära tolv fantastiska år tillsammans med Niklas och vi har skapat många fina minnen tillsammans som jag alltid kommer att värdesätta. Barnen kommer alltid vara vår prioritet och det är de som är vårt fokus nu. Det ligger inget bakom detta. Detta är en privat sak och något som vi hanterar inom familjen och jag hoppas alla kan acceptera och respektera det. Mer än så kommer jag inte att kommentera, säger Elina Casell Hjalmarsson i ett uttalande till tidningen.

Niklas Hjalmarsson har avböjt att kommentera händelsen.

Paret träffades i Jönköping ett drygt halvår innan flytten till Chicago. De har två barn tillsammans.

I Playmakers har tittarna fått en inblick i parets vardagsliv. Casell Hjalmarsson driver också ett eget klädmärke och bloggar, skriver SportExpressen.

✓Den nya säsongen av TV4 Plays Playmakers har premiär 7 maj. 

HV-favoriten köpte grannes miljonhus – och rev det

-----

No more pages to load