Martin Thörnberg ber om ursäkt till HV-fansen. Foto: Mattias Landström

Thörnbergs ursäkt till HV-fansen: ”Fick dåligt samvete”

Martin Thörnberg har fått kritik för att inte tacka fansen ordentligt efter matcherna. Nu ber HV-profilen om ursäkt.

Det var i samband med HV71:s 0–3-förlust mot Örebro i helgen som supportrar delade ut kritik till Jönköpingslagets kapten Martin Thörnberg på sociala medier. De tyckte inte att HV-profilen tackade de tillresta supportrarna ordentligt.

I en intervju med HVTV ber Thörnberg om ursäkt.

– Det är inget man gör medvetet. Jag blev faktiskt lite ställd. Det var en kille som kom fram och sade det till mig. Jag fick dåligt samvete, säger Thörnberg.

HV-kaptenen skrev på tisdagen på ett nytt tvåårsavtal med klubben där han spelat över 600 matcher. Och fansen är en anledning till varför Thörnberg väljer att stanna.

Det känns jätteskönt. Det är i HV71 och inför våra fantastiska fans jag vill spela, säger Thörnberg i ett pressmeddelande.

Och inför fortsättningen av säsongen lovar HV-stjärnan bättring när det gäller att visa uppskattning för fansen.

Vi har fantastiska fans och de ställer upp för oss oavsett om det går bra eller dåligt. Man kan inte begära mer av våra fans. Jag kan bara be om ursäkt för det som har hänt. Både jag och vissa andra har varit dåliga på att tacka efter matcherna om vi förlorat. Jag uppskattar fansen och vi ska förbättra det här med att visa uppskattning efter matcherna oavsett om vi har vunnit eller förlorat, säger Thörnberg i HVTV.

KLART: Stjärnan förlänger med HV71

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

-----

No more pages to load