Erik Brännström och Andreas Borgman. Foto: Mattias Landström

De är HV71:s nya superduo: ‘‘Lite taskiga passningar’’

HV71:s nya superduo: ‘‘Lite taskiga passningar’’
HV71 möter Djurgården på bortais på tisdagskvällen. Då väntas lagets nya radarpar Erik Brännström och Andreas Borgman återigen bilda backpar. Och det är ett samarbete som duon verkar trivas med. 

De är unga. Men det har inte hindrat Andreas Borgman, 21 och Erik Brännström, 17, från att ha blivit ett av HV71:s starkaste backpar.

– Jag tycker det har funkat bra. Vi hittar varandra bra. Jag har gett honom lite taskiga passningar då och då. Men jag tycker han löser det bra, säger Brännström till HVTV och skrattar.

– Det känns väldigt bra att komma upp från J20 och få spela med honom.

Duon har fått rikligt med speltid tillsammans under den senaste tiden. När HV71 i kväll gästar Djurgården på Hovet väntas duon bilda backpar ännu en gång.

Och det är något Borgman verkar trivas med.

– Det är inte så svårt att spela med Erik. Han är en jävla talang, säger Borgman till HVTV.

Duon har dessutom en idé om vad som krävs för att få med sig tre poäng från veckans första match.

– Vi har haft bra fart och det är det vi behöver för att slå andra lag, säger Borgman som också minns tillbaka till den senaste matchen mot Djurgården, vilken HV vann efter straffar.

– Jag minns det som att det var mycket fart i den matchen. Mycket närkamper och tacklingar. Djurgården kom ut hårt så vi måste slå dem med exakt samma mynt där uppe.

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

LÄS OCKSÅ: HV-STJÄRNORNA KAN PRISAS – SOM SHL:s VACKRASTE

LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR BESKEDET OM HV71:S SKADADE STJÄRNTRIO

-----

No more pages to load