jubel i HV71, efter mål, HV71 - Örebro HK Foto: Mattias Landström

HV71:s segerplan mot Skellefteå

HV71:s segerplan mot Skellefteå

HV71 tar sig an Skellefteå för tredje gången den här säsongen när lagen gör upp på tisdagen. Då är tålamodet nyckeln till tre poäng, säger HV:s assisterande tränare Stephan ‘‘Lillis’’ Lundh till HV71.se.

HV71 har fem raka segrar. Men laget ställs mot ett ännu mer formstarkarkt Skellefteå på tisdagskvällen.

– Vi ska spela med samma tålamod som vi gjort tidigare, säger HV:s assisterande tränare, Stephan ‘‘Lillis’’ Lundh, till HV71.se.

Tisdagens möte i Skellefteå blir lagens tredje den här säsongen. Lagen står på varsin seger.

SAIK kommer till spel med sex raka segrar i bagaget.

– De har liksom vi spelat bra de sista fem matcherna så det är två lag som kommer med bra självförtroende och jag räknar med en bra hockeymatch, säger Lundh.

HV71:s assisterande säger också att Dylan Reese är fortsatt borta. Även Kevin Stenlund missar matchen på grund av skada.

Det innebär att Pär Arlbrandt tar klivet in som extraforward. Lias Andersson blir ordinarie forward efter ett par matcher som extraforward.

– Efter JVM har jag haft lite skavanker och haft lite tunga ben och tung skalle. Så jag försöker ta alla matcher, alla träningar och all istid jag kan få här nu så man kommer i bra form så snabbt man kan, sade Andersson till Sport JKPG efter HV71 J20:s seger mot Modo på söndagen.

ALLT OM HV71 – GÅ TILL VÅR HV-SIDA

LÄS OCKSÅ: LIAS SKÖNA J20-COMEBACK

LÄS OCKSÅ: SUPERTALANGEN KAN PRISAS EFTER VACKRA FULLTRÄFFEN

LÄS OCKSÅ: AHLS MAGISKA TRISS – NY POÄNGSUCCÉ I KANADA

-----

No more pages to load