J-Södra uppgavs lägga bud – nu är ytterbacken aktuell för konkurrent

J-Södra uppgavs lägga bud – nu är ytterbacken aktuell för konkurrentSyrianskas ytterback Victor Wernersson uppgavs under sommaren vara på gång till Jönköpings Södra. Nu kan ytterbacken i stället hamna i Hammarby. Men Syrianska vill förlänga med spelaren, skriver FotbollDirekt.se.

Det var i somras som SportExpressen publicerade uppgifter att Jönköpings Södra skulle ha lagt ett officiellt bud på Syrianskas Victor Wernersson.

Klubbens styrelseledamot Can Melkimichel bekräftade då för FotbollDirekt.se att J-Södra var en av klubbarna som var intresserade av ytterbacken.

Men i stället för en flytt till Jönköping kan Wernersson nu komma att hamna hos seriekonkurrenten Hammarby, skriver FotbollDirekt.se på tisdagen.

– Det är möjligt att det finns intresse från dem, men de har inte kommit med det till oss i alla fall. Men självklart finns det intresse för Viktor (sic) från många klubbar, det vore konstigt annars. Han har bevisat att han är en av de bästa ytterbackarna i superettan, och jag tror inte att han skulle göra bort sig i allsvenskan. Det finns intresse från allsvenska klubbar, men från utlandet också, säger Melkimichel till sajten och tillägger att Syrianska hoppas kunna förlänga med spelaren.

J-Södra har redan förstärkt på ytterbackspositionen inför den kommande säsongen. Under hösten gjorde klubben klart med Alexander Jallow från Brage.

ALLT OM JÖNKÖPINGS SÖDRA – GÅ TILL VÅR J-SÖDRA-SIDA

LÄS OCKSÅ: J-SÖDRA KAN FÅ SVÅRT ATT VÄRVA YTTERBACKEN

LÄS OCKSÅ: J-SÖDRA KALLAR TILL PRESSKONFERENS – SKA PRESENTERA NY SPELARE

-----

No more pages to load