Jimmy Thelin, tränare J-Södra, J-Södra - Östersund Foto: Mattias Landström

Han lämnar J-Södra – följer Jimmy Thelin

Det är inte bara Jimmy Thelin och Miguel Beas som lämnat Jönköpings Södra för Elfsborg. Nu gör målvaktstränaren Ulf Thorsson duon sällskap i Borås.

Efter kvalförlusten mot Trelleborg presenterades Jimmy Thelin som ny tränare för Elfsborg. Han lämnade därmed Jönköpings Södra. Med sig tog han den assisterande tränaren Miguel Beas.

Nu står det dessutom klart att målvaktstränaren Ulf Thorsson även han flyttar till Borås. Thorsson har haft ansvar för J-Södras målvakter under de fyra senaste säsongerna.

– På seniornivå är det stenhårt jobb som gäller och att alltid göra sitt yttersta för att våra supportrar ska känna en stolthet över det som vi gör, på ungdomssidan handlar det mer om att utveckla spelarna så att de är redo att ta nästa kliv. Det som dock sammanbinder allt detta är att jobba med människor, få dem att må bra och att hela tiden ha en glädje till det som vi håller på med, säger Thorsson till Elfsborgs hemsida.

Jimmy Thelin till Elfsborgs hemsida:

–  Ulf är en rutinerad målvaktstränare som kommer att bidra och hjälpa oss i vår utvecklingsprocess. Vi har höga krav på de som vi anställer i vårt team, att de har höga ambitioner och vill utvecklas i takt med Elfsborg, och de kriterierna har Ulf.

LISTA: Så är läget i J-Södra

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

-----

No more pages to load