Amir Al-Ammari lämnar HFF för J-Södra. Foto: Peax Svensson

J-Södras nya värvningsdrag – plockar från HFF

Amir Al-Ammari är klar för Jönköpings Södra.

Mittfältaren Amir Al-Ammari, 20, byter Husqvarna FF mot Jönköpings Södra. Superettan-klubben presenterade nyförvärvet via sin hemsida på måndagsförmiddagen.

– Det ska bli otroligt spännande att bli en del av Jönköpings Södras satsning de kommande åren. Nu handlar det först om att komma in i föreningen och truppen och lära känna spelet och lagkamraterna. Jag ser fram emot att vara med och utveckla gruppen som innehåller en stomme av spelare som varit med tidigare och oss nyförvärv, säger Al-Ammari till J-Södras sajt.

Kontraktet är skrivet på tre år.

– Amir tränade och spelade i Södra II under hösten 2016. Vi har sedan dess följt honom nära i Husqvarna FF där han haft en fin utveckling under året. Amir är en välskolad, flexibel spelare med fin passningsfot och en bra spelförståelse. Det känns bra att förstärka den lokala förankringen i truppen med ytterligare en spelare från bygden, säger J-Södras assisterande tränare Christer Persson till sajten.

Al-Ammari blir det tredje nyförvärvet inför säsongen. Sedan tidigare har Axel Lindahl och Frank Pettersson skrivit på för den nyblivna Superettan-klubben.

✔️ LISTA: Så är läget i J-Södra

Jönsson: Därför kan J-Södras värvning innebära omedelbar succé

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load