Stian Aasmundsen. Foto: Mattias Landström

Mittfältaren lämnar J-Södra – här är hans nya klubb

Jönköpings Södras mittfältare Stian Aasmundsen lämnar klubben, skriver J-Södra på sin hemsida.

Flera spelare har lämnat Jönköpings Södra efter degraderingen till Superettan. Och nu står det klart att laget blir ännu en spelare fattigare.

Nu står det nämligen klart att den norske mittfältaren Stian Aasmundsen väljer att lämna klubben. Han kommer i stället flytta hem till Norge, skriver J-Södra på sin sajt.

”Vi har ansträngt oss för att behålla Stian men har respekt och förståelse för hans beslut om att fortsätta på högsta nivån i Norge. Stian har varit en väldigt uppskattad spelare som alltid satt laget främst. En stabil spelare både på och utanför planen och föreningen vill tacka Stian för hans insatser under åren hos oss”, skriver J-Södra.

Aasmundsen kom till J-Södra inför säsongen 2016. Han gjorde 39 allsvenska matcher för klubben.

– Ibland måste man ta jobbiga beslut. Jag har tagit ett nu då jag väljer att lämna Jönköpings Södra för att fortsätta karriären hemma i Norge, säger Aasmundsen i en kommentar till J-Södras hemsida.

Uppdatering 14:49:

På onsdagseftermiddagen bekräftade den norska klubben Kristiansund att de värvat Aasmundsen. Kontraktet är skrivet på två år. Klubben är hemmahörande i Elitserien, den högsta norska serien.

LISTA: Så är läget i J-Södra

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load