Tobias Nilsson
J-Södra - Malmö FF
Foto: Carl-Cedric Persson

Lämnade J-Södra – klar för division 3-klubb

Lämnade J-Södra – klar för division 3-klubb

Tobias Nilsson och Jönköpings Södra gick efter säsongen skilda vägar. Nu är försvararen klar för en ny klubb – i division 3.

Tobias Nilsson hade svårt att ta en plats i Jönköpings Södras startelva den här säsongen. Trots att försvararen hade en option på att förlänga kontraktet med ytterligare ett år valde 30-åringen och klubben att gå skilda vägar.

– Mina framtidsplaner är att jag flyttar hem till min sambo i Örebro och jag ska börja jobba på ett IT-företag. Fotbollsmässigt så vet jag inte vad som händer i framtiden, sade Nilsson då.

Men nu står det klart hur Nilssons fotbollsframtid ser ut. Och det blir spel i division 3-laget Nora BK.

‘‘Tobias valde att flytta tillbaka till Örebro efter avslutad säsong då han har flickvännen boende i Örebro samt att han fick ett bra jobb. Just det sistnämnda är den stora anledningen att han väljer spel i div. 3 med Nora BK. Tobias har förstås fått förfrågningar från både klubbar i Superettan och div. 1- och 2-klubbar men han vill spela på en nivå där han kan kombinera jobbet och fotbollen på ett bra sätt. När han dessutom fick höra mycket positivt om vår förening av forna lagkamrater så föll valet på NBK’’, skriver klubben på sin hemsida.

ALLT OM JÖNKÖPINGS SÖDRA – GÅ TILL VÅR J-SÖDRA-SIDA

LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR J-SÖDRA FÖRST I SVERIGE

-----

No more pages to load