Pelle Gustafsson, tränare HC Dalen. Foto: PeaX Svensson

Måstematch för Dalen: ‘‘Tåget går ju’’

Måstematch för Dalen: ‘‘Tåget går ju’’

HC Dalen ställs mot Helsingborg på bortais på onsdagskvällen. En seger är av yttersta vikt om laget ska haka på racet om den åtråvärda play-off-platsen. 

Efter förlusten hemma mot Tyringe (3–5) senast ligger HC Dalen på sistaplats i HockeyEttan södra vår. Men upp till förstaplatsen, vilken även innebär en chans att avancera till HockeyAllsvenskan, är det bara fem poäng.

Norrahammars-laget ställs mot Helsingborg på bortais på onsdagskvällen. En seger är av yttersta vikt för att fortsatt ha chans på topplaceringen.

– Tåget går ju den här veckan och helt plötsligt hamnade vi under strecket. Det kommer bli ett getingbo och det gäller att vi tar varje match för vad den är, säger Dalen-tränaren Pelle Gustafsson till klubben hemsida.

Men Dalen kan eventuellt få förstärkning inför matchen. Profilen David ‘‘Tuppen’’ Fredriksson har återhämtat sig snabbare än beräknat från sin skada och är nära comeback.

– Vi tar beslut under morgondagen om han är med eller inte. Han kommer inte spela för fullt utan i så fall kommer det handla om ströbyten, säger Gustafsson.

-----

No more pages to load