Mikael Sundelius blir ny arenachef i HV71.
Foto: HV71

Slutar efter 18 år i HV – han tar över

Slutar efter 18 år i HV – han tar över
Bengt Halvardsson har varit arenachef i HV71 i 18 år men ska gå i pension till hösten. Under tisdagsmorgonen bekräftade HV71 att det blir Mikael Sundelius som tar över som arenachef efter Bengt.
– Mikael är rätt person att ta över stafettpinnen eftrer Bengt, säger klubbdirektör Agne Bengtssson till klubbens hemsida.

Den nya arenachefen Mikael Sundelius kommer tillträda sin tjänst under våren och arbeta parallellt med Bengt Halvardsson som kommer att gå i pension till hösten. Trots att det är en ny tjänst för Mikael Sundelius så har bra koll på Kinnarps.

– Mikael har redan idag stor kunskap om Kinnarps Arena då han idag arbetar med säkerhetssystem på Schneider Electric Sverige AB som leverantör av tjänster till HV71. Han har en bred teknisk kompetens, ett stort kontaktnät och har en ledarstil som bidrar till en positiv stämning och ett utvecklande arbete, säger Agne Bengtsson.

Den nya arenachefen ser själv fram emot att komma igång.

– En oerhört spännande utmaning och jag ser fram emot att bli en del av HV71. Mitt hockeyintresse är stort och hjärtat har alltid klappat för HV71, säger Mikael till klubbens hemsida.

-----

No more pages to load