Ninos Töre tar över som huvudtränare i Tenhult. Martin Ishak blir assisterande tränare. Foto: Press

Tenhult gör tränarrockad – ska rädda kontraktet

Tenhult gör en rockad i tränarleden inför slutspurten av fotbollstvåan.

Efter 0–0 i höstpremiären mot topplaget Eskilsminne har det gått trögt för TIF. Med fem omgångar kvar ligger laget sist i tabellen. Inför avgörandet görs därför en förändring i ledarstaben. Förre TIF-spelaren Ninos Töre tar över som huvudtränare för resten av säsongen. 

Det innebär att huvudtränaren Kjell Trakosdjanac – som rekryterades inför årets säsong – lämnar sitt uppdrag.

– Vi är väldigt nöjda med Kjell och önskar honom all lycka i fortsättningen. Tyvärr har resultaten inte kommit och vi känner att vi behöver få in ny energi i gruppen inför avslutningen. Ninos känner föreningen sedan tidigare och har ett stort fotbollskunnande. Vi hoppas att det kommer innebära en nytändning bland spelarna, säger sportchefen Pierre Henriksson i ett pressmeddelande. 

Ninos Töre gör sin första träning med laget under tisdagen och då börjar förberedelserna inför nyckelmatchen mot Varberg nästa måndag. Ett Varberg som ligger på platsen över nedflyttningsstrecket – tre poäng före Tenhult.

– Det är tajt i botten och vinner vi rätt matcher har vi god chans att hänga kvar. Nu gör vi den här rockaden och hoppas att det ska ge effekt direkt, säger Henriksson. 

Tillkommer i ledarstaben gör också Martin Ishak, som därmed gör Henrik Karlsson sällskap som assisterande tränare.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load