Temabild. Foto: Pixabay

Ungdomsmatch spårade ur: ”Det värsta jag varit med om”

En P16-match i innebandy mellan Fagerhult Habo och Lockerud Mariestad urartade efter att personer i publiken hotat domaren.

Det var i den tredje perioden i helgens möte mellan Fagerhult Habo och Lockerud Mariestad som domaren Sebastian Åberg blev hotad.

Åberg kände sig tvungen att bryta matchen, vilket ledde till tumultartade scener, skriver Innebandymagazinet.

– Det här är det värsta jag varit med om under mina femton år som domare. Publiken är publiken och de höll på att håna och såna här saker men till slut fick jag nog efter en situation där en bakom mig på läktaren säger att vafan dig ska man ta reda på vart du bor en mörk kväll, säger Åberg till Innebandymagazinet.

– Så jag bryter matchen och går till Habo och säger att ni får tömma hallen på grund av vår arbetssäkerhet, det är inte hållbart. Då blir det lite tumult där ledarna tycker att det är onödigt och att jag inte har rätt att göra det och då kommer det in en annan förälder på planen och tycker att jag är dum i huvudet.

Fagerhult Habos vice ordförande Eva Johansson till Jp.se (betalvägg):

– Jag vill gärna också prata med domaren. Domaren säger att han kände sig hotad och där går meningarna isär tänker jag, när det gäller graden av hotfullhet.

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

-----

No more pages to load