Christer Persson assisterande tränare och scoutingansvarig för J-Södra presenterade en målvakt på måndagen.  Foto: Mattias Landström

Uppgifter: J-Södra värvar målvakt

Jönköpings Södra har kallat till presskonferens på måndagen. Enligt DT.se kommer klubben presentera målvakten Frank Pettersson.

Frank Pettersson stod förra säsongen i Dalkurd som tog steget upp i Allsvenskan efter att ha slutat tvåa i Superettan. Målvaktens kontrakt gick ut efter uppflyttningen och nu är han, enligt DT.se, alltså klar för J-Södra.

Pettersson har tidigare representerat klubben. Den nu 33-årige burväktaren värvades till J-Södra 2012 men lyckades då inte ta en fast plats i laget. Den gången blev det bara sex superettan-matcher innan flyttlasset gick vidare till Dalkurd för den tidigare AIK-målvakten.

I Dalkurd vaktade Pettersson målet i samtliga 30 matcher den gångna säsongen, vilken alltså slutade med en andraplats i Sveriges näst högsta division.

J-Södra har sedan tidigare valt att gå skilda vägar med målvakten Evgeny Kobozev. Dessutom sitter Fran Mancilla på utgående kontrakt och Anton Cajtoft återhämtar sig efter en knäskålsskada i den avgörande kvalmatchen mot Trelleborg.

SILLY-LISTAN: Så är läget i J-Södra just nu

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Älskar du sport? Ladda ned JKPG News sport-app.

Här laddar du ned appen till iPhone

Här laddar du ned appen till Android

-----

No more pages to load