Viktig match för Dalen mot serieledarna

Viktig match för Dalen mot serieledarna
Efter den tunga förlusten mot Hanhals i söndags väntar nu ny match för Dalen. På onsdagskvällen välkomnar man serieledarna Tranås till Skandiamäklarna Center. Pelle Gustafsson förväntar sig en tuff match.
   – Alla matcher är tuffa som vi har framför oss och Tranås leder ju serien, säger HC Dalens huvudtränare Pelle Gustafsson till klubbens hemsida.

Det är många matcher på kort tid som gäller för HC Dalen nu. På onsdagskvällen väntar match på hemmaplan mot serieledarna Tranås.

– De är ett bra lag och de har spelat bättre på bortaplan än hemmaplan hittills, säger Gustafsson.

För att lyckas slå Tranås så måste Dalen vara effektivare än vad man varit på sistone.

– Vi måste bli mer desperata när vi får lägena och inte tänka för mycket. Försöka att inte reagera utan agera. Inte fundera så mycket utan det ska gå per automatik. Sen tycker jag att vi gör det bra mot Hanhals, vi skjuter 42 skott men det vill sig inte. Fortsätter vi bara att jobba på och är heta framför motståndarens kasse så kommer det lossna snart, säger Pelle Gustafsson.

Axel Havskog som inte var med i den senaste matchen kommer tyvärr inte spela mer denna säsong på grund av hjärnskakningar.

– Vi räknar inte med honom resten av säsongen. Han har haft hjärnskakningar till och från som han inte har blivit kvitt.

Matchen mot Tranås spelas onsdag 18 januari klockan 19.

-----

No more pages to load