Dominos är en pizzarestaurang som är väldigt stor i USA och de är världens största pizzakedja. Där handlar det främst om att kunder beställer hem pizza och långt ifrån alla Dominos restauranger har möjligheten att kunna sitta kvar och äta, eller ens komma och hämta pizzan själv. Deras fokus är kort och gott på att leverera förstklassig pizza till sina kunder, och de har dessutom ett mål att kunna leverera maten mellan 30 minuter och en timme, beroende på hur långt bort pizzan ska levereras. Och nu kommer Dominos likt aktörer som Lendo till Sverige!

Läs mer: Populära citykrogen nysatsar och byter namn.

 

Dominos till Jönköping?

Mats Åstrand som är vd på Dominos Sverige säger: – I förlängningen är vår ambition att öppna Dominos i varje stad i Sverige som har mer än 50 000 invånare. Jönköping och Huskvarna är superintressant. Men med det sagt kommer vi de närmaste två åren fokusera på Skåne, Göteborg och Stockholm.

Mats har tidigare varit vicepresident på Scandic Hotels och styrelseordförande på Bonanza. Det råder inga tvivel om att planen är att öppna en restaurang i Jönköping, men frågan är bara när det kommer att ske. Än så länge får vi besöka någon av de andra restaurangerna när pizzasuget slår till.

Läs också: Krogprofil säljer sina restauranger.