För den som vill ha barnvakt i Jönköping finns det nu stora möjligheter. Det är en professionell firma som har öppnat upp. De finns redan på flera andra ställen i Sverige men har nu äntligen kommit till Jönköping. Företaget i fråga heter NannyNu! och är ett av Sveriges ledande rutföretag som arbetar med barnpassning.

 

Trygg barnpassning

Att lämna ifrån sig sitt barn är aldrig lätt. Men det blir iallafall lite lättare när man vet att det är någon professionell person från ett seriöst som har hand om barnet. De flesta barnvakterna hos NannyNu! är ungdomar eller äldre vuxna. Alla som arbetar som barnvakter hos företaget måste på något sätt visa sin kompetens samt att de verifieras av företaget. Detta medför en säkerhet för föräldrarna, och säkerheten är viktigt när det kommer till det finaste vi har – våra barn.

Förutom att det är tryggt och säkert, vilket är det allra viktigaste, så är kostnaden även berättigad för att göra rutavdrag. Det betyder att det inte blir lika dyrt, eftersom att en del av summan går att dra av på deklarationen och du får tillbaka det på skatten. En bra lösning som skapar fler jobb i en trygg miljö, samtidigt som det gynnar samhället.

 

Läs också om den nya matbutiken i Munksjöstaden som har två våningar.