Elmia är lite som ett mecka för fordon. Det är en plats som minst sagt bjuder på fart och fläkt. För den som gillar att se snabba och brummande bilar så är Elmia rätt plats. Nu har de utökat med ytterligare en superhäftig motormässa för alla intresserade besökare.

 

Skandinaviens största bil- och MC-mässa

Vem hade kunnat tro att Skandinaviens största bil- och MC-mässa finns i Jönköping? På Elmia är denna dröm en verklighet och det finns riktigt vassa fordon att se. Det finns både moderna bilar och motorcyklar men även äldre versioner. Det finns dessutom tillbehör att beskåda. Mässan heter Bilsport Performance & Custom Motor Show och innehåller även underhållning och mycket annat roligt. Det är inte som ett tyst museum där man kan titta på snygga bilar – nej detta är något helt annat. Det är tävlingar, shower och massvis med underhållning.

 

Historia sedan 1971

Den första utställningen på Elmia skedde så tidigt som 1971. Mässan äger årligen rum vid påsk och lockar över 70 000 besökare. Mässan har naturligt blivit en mötesplats för bil- och mc-entusiaster som delar sin passion för dessa fordon.

Läs också: Rop på hjälp – fyraåring söker kärleksfull mormor.