Kristofer Berglund skadade sig, vilket var en riktigt dålig händelse för hela HV71. Men nu kommer nästa mardrömsbesked. En till spelare har skadat sig, ingen mindre än Alexander Ytterell. Han skadade sig på en träning och det ser ut som att han kommer att vara borta från spel under flera veckors tid.

Kristofer Berglund skadade axeln och hela säsongen är över för honom då han inte kommer hinna komma tillbaka efter sin operation innan säsongen är slut. Men troligtvis kommer dock Alexander Ytterell att hinna komma tillbaka innan säsongen är slut. Det preliminära beskedet är att spelaren är borta i några veckor, men det exakta skadeläget är ännu inte fastställt och han kan tvingas vara borta från spel längre än så.

 

Ett olycksdrabbat lag

Det är flera skador som har skett i HV71 och därför var denna händelse extra ovälkommen. För laget är det viktigt att både Kristofer Berglund och Alexander Ytterell är med på planen, men detta är tyvärr något som inte kommer vara verklighet på ett tag.

Men den värsta händelsen var när Stefan Liv, målvakten som har spelat i HV71, tragiskt miste livet i en flygplansolycka. Brynäsfansen hyllade Stefan Liv efter en bortamatch genom att bland annat lägga rosor på hans grav. Det var en mycket fin gest av supportrarna från Brynäs.